Nl-Fr

Vacature Oogarts/Oogchirurg Eindhoven (NL)

 Het Maxima Medisch Centrum (MMC) is een topklinisch ziekenhuis in Eindhoven (NL). Ruim drieduizend medewerkers, waaronder circa 200 specialisten, zetten zich dagelijks in voor uitstekende zorg, waarbij betrokkenheid bij de patiënt centraal staat.

Met onmiddellijke ingang, door uitbreiding van de maatschap Oogheelkunde, zijn wij op zoek naar een Oogarts.

De maatschap oogheelkunde van het MMC is een inspirerende en dynamische vakgroep en bestaat uit 6 oogartsen die de oogheelkunde in zijn gehele breedte uitvoeren. De speerpunten zijn het cataractcentrum, glaucoomchirurgie en vitreo-retinale chirurgie met 3e lijns verwijspraktijk voor ROP chirurgie. Er is een grote medische retina praktijk en er wordt ooglid-, traanweg- en strabismuschirurgie uitgevoerd.
Refractieve chirurgie is tevens een aandachtsgebied van de maatschap.

Er is opleidingsbevoegdheid voor de perifere stage van de opleiding tot oogarts voor het UMC Nijmegen (1 laatstejaars AIOS voor cataractchirurgie en 1 AIOS in begin van de opleiding) die minimaal een periode van 6 maanden aanwezig zijn.
Er is ook een buitenlandse fellow oogarts voor cataractchirurgie die werkzaam is voor 1 jaar.

De werkzaamheden worden ondersteund door een groep ervaren en gemotiveerde TOA’s, optometristen, orthoptisten, secretaresses en een vast OK team voor de cataractchirurgie op onze eigen cataract operatiekamer.
Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste phaco apparatuur en modernste operatiemicroscoop met opname mogelijkheid voor onderwijs en een digitaal markeringssysteem.

De lokatie is voorzien van OCT (binnenkort OCT met Angio module), IOL master, Yag/SLT laser, Argon laser, laatste generatie USB/A scan, gezichtsveld en een behandelkamer.

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze allround collega met goede chirurgische vaardigheden. Als nieuwe collega hebt u de mogelijkheid om een aandachtsgebied verder te ontwikkelen.
Daarnaast heeft u goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent bereid te participeren in managementtaken.
De maatschap participeert actief in opleiding van een AIOS en fellow en u zal hier ook aan deelnemen.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u zich wenden tot een van maatschapsleden: dhr. dr. F. T. Kerkhoff, oogarts (f.kerkhoff@mmc.nl of tel 0031408888451) of Mevr. B. Leyssens, oogarts (b.leyssens@mmc.nl)

 
Tel.0031408888451
E-mailf.kerkhoff@mmc.nl of b.leyssens@mmc.nl
 
Return to small adds overview
top ^