Nl-Fr

De maatschap Medisch Specialisten Noord West (MSNW) is op zoek naar een oogarts

 Vacature: Oogarts

De maatschap Medisch Specialisten Noord West (MSNW) is een medisch-specialistisch bedrijf dat werkzaam is in de Noordwest Ziekenhuisgroep. Deze ziekenhuisgroep is ontstaan uit de fusie tussen Medisch Centrum Alkmaar en het Gemini Ziekenhuis. Noordwest is in 2016 verkozen tot beste ziekenhuis van Nederland. MSNW staat voor goede medische zorg, is innovatief en ambitieus.

Vakgroep
De vakgroep oogheelkunde bestaat momenteel uit 8 oogartsen. Wegens vervanging is er plaats voor 1 oogarts (0.75 FTE).

Binnen de vakgroep hebben we een aantal subspecialismen, waaronder vitreoretinale chirurgie, refractiechirurgie, glaucoomchirurgie en kinderoogheelkunde en strabismus.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met goede chirurgische vaardigheden. Tot aanbeveling strekken ervaring c.q. interesse in een deelgebied (mn vitreoretinale chirurgie,orbita/ oculoplastische chirurgie, refractieve cataract chirurgie), wetenschappelijke ervaring/promotie en innovatieve belangstelling.

Naast de klinische en poliklinische zorg bent u bereid te participeren in onderzoek-, onderwijs- en management activiteiten van de groep. Werkzaamheden zullen op beide locaties van Noordwest plaats vinden. We werken met een groep ervaren en gemotiveerde optometristen, orthoptisten en TOA’s. De vakgroep participeert in de opleiding van physician assistants.

Ook arts-assistenten in opleiding die in 2017 hun opleiding afronden worden uitgenodigd te reageren.

MSNW
Medisch Specialisten Noord West (MSNW) is een maatschap van circa 170 specialisten en levert topklinische, specialistische zorg aan Noordwest Ziekenhuisgroep op locaties Alkmaar, Den Helder en Schagen. Toetreding tot de maatschap vindt plaats conform het reglement van de maatschap Medisch Specialisten Noord West. De nieuw aan te trekken collega zal bij gebleken geschiktheid aangenomen worden als lid van de maatschap Medisch Specialisten Noordwest (MSNW) of in overleg in vast dienstverband.
MSNW kent een goodwill regeling conform de rekenmethodiek van de Federatie Medisch Specialisten.

Interesse
Neem voor meer informatie contact op met Dr. M.L.Sminia, oogarts,
(Voorzitter Organisatorische Eenheid) mail : m.l.sminia@nwz.nl en/of dr E.M. Busch, mail: e.m.busch@nwz.nl , telefoon 072 5483210.
Algemene informatie kunt u vinden op oogheelkunde.com, nwz.nl of correctvision.nl.
Zie ook de website www.Noordwestziekhuisgroep.nl

Uw sollicitatie kunt u tot 3 weken na publicatie van deze advertentie, bij voorkeur digitaal, sturen naar:
Maatschap Medisch Specialisten Noord West
T.a.v. M.W. Gout – Van Sinderen, Algemeen directeur
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar
msnwpeno@nwz.nl

Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.
 
E-mailmsnwpeno@nwz.nl
 
Return to small adds overview
top ^