Nl-Fr

Oogkliniek Dr. K. Vanhoucke zoekt een oogarts

 Oogkliniek Dr. K. Vanhoucke is een ambitieuze polyklinische oftalmologische praktijk. Haar aktiviteiten beslaan het volledige spectrum van de oogheelkunde. Zij is daartoe uitgerust met een volledig gedigitaliseerd, compleet en hypermodern instrumentarium, dat naast al de courante toestellen o.a. een biometrisch platform (IOL master, Lenstar, Sirius, ...) een medisch retina platform (OCT, digitale fluo-angio, retina laser, ...) een refractie platform (Orbscan/Zywave, Vumax, B-scan, …) en een orthoptisch platform omvat.
Bovendien beschikt zij over een in-house operatiezaal volledig ingericht met o.a. refractieve laser en phako toestel, voor het uitvoeren van alle refractieve (LASIK, RLE, ICL, …), orthoptische en plastische ingrepen.
Een enthousiast team goed opgeleide medewerkers (4 optometristen, 1 orthoptiste en 1 verpleegkundige) zorgt voor een perfecte professionele omkadering.

Om het hoofd te bieden aan de niet aflatende groei van het patiëntenbe-stand zijn wij dringend op zoek naar een OOGARTS m/v.

Wat zoeken wij:
- Dynamische polyklinische oogarts.
- Eventuele bijzondere interesse in een subdiscipline van de oftalmologie is zeker een pluspunt.
- Van de kandidaat wordt verwacht dat hij /zij een teamspeler is, die beschikt over goede sociale en
contactuele vaardigheden en een patiëntvriendelijke instelling.
- Chirurgische ervaring is een voordeel maar geen uitsluitingscriterium; wij beschikken over alle facilitei-ten voor aanvullende opleiding.
- Ook zij die binnenkort hun opleiding beëindigen worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Wat bieden wij professioneel:
- Uitzonderlijke carrièremogelijkheden in een ambitieuze private oogkliniek met hoge patiëntenflow en in continue groei.
- Een zeer aangename en moderne werkomgeving, compleet oftalmologisch instrumentarium, optimaal gedigitaliseerd en een efficiënte organisatiestructuur.
- Een goed opgeleid team medewerkers (4 optometristen, 1 orthoptiste en 1 verpleegkundige) begeleidt de patiënt door de vooronderzoeken.
- Tevens zijn wij verbonden aan het lokale algemene ziekenhuis en nemen we deel aan de regionale oftalmologische wachtdienst.

Wat bieden wij financieel:
- Alle vormen van samenwerking (voltijds/deeltijds) en remuneratie zijn bespreekbaar.
- Een uiterst aantrekkelijke en bovengemiddelde bezoldiging.

Solliciteren:
- Oogkliniek Dr. K. Vanhoucke BVBA, Jakob Smitslaan 9a, 2400 Mol of dr.Vanhoucke@oogkliniek-mol.be
- Voor bijkomende inlichtingen kan u steeds terecht op het telefoonnummer : +32 495 201312.
 
Tel.+32 495 201312
E-maildr.Vanhoucke@oogkliniek-mol.be
 
Return to small adds overview
top ^