Nl-Fr

Vacature oftalmoloog : AZ Heilige Familie, Rumst

 Vacature oftalmoloog

De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Heilige Familie maar al te goed!
De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team.

Over de organisatie
AZ Heilige Familie is een sterk groeiend regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Boom met een belangrijk hinterland waar mensen centraal staan. AZ Heilige Familie beschikt over 207 erkende bedden, een dagziekenhuis van 56 bedden en vormt een groepering met het UZA, AZ Monica, AZ Klina en AZ Sint-Jozef. De groepering vertegenwoordigt ruim 2.000 bedden. AZ Heilige Familie en Sint- Jozefkliniek Bornem & Willebroek exploiteren samen een NMR met lokalisatie in AZ Heilige Familie en bereiden momenteel de fusie voor van beide ziekenhuizen.
Met 109 specialisten en 560 personeelsleden in AZ Heilige Familie verlenen we elke dag de beste zorg aan onze patiënten; we zijn daarmee een belangrijke werkgever in de Rupelstreek en Klein Brabant- Vaartland.
Jobtime
Wij zijn op zoek naar een erkend arts-specialist in de oftalmologie voor een fulltime betrekking.

Over de functie
Je vervoegt een team van 7 artsen, die instaan voor poliklinische, hospitalisatie- en OK-activiteit. Je zorgt voor opvang , diagnostiek en (na)behandeling. De dienst beschikt over alle mogelijkheden voor diagnostiek en interventies betreffende voor- en achtersegmentpathologie.

Jouw profiel
je bent een erkend arts oftalmoloog in België of je bent in Europa opgeleid en bent bereid deze erkenning aan te vragen. Ook (laatstejaars) artsen in opleiding tot oftalmoloog komen in aanmerking voor deze vacature
je interesse in achtersegmentpathologie is een meerwaarde
je hebt bewezen capaciteiten om autonoom én in teamverband te werken
je bent gedreven en bereid om de dienst mee verder uit te bouwen waarbij je de kans krijgt eigen interesses verder uit te diepen
je bent communicatievaardig

Wij bieden jou
een contract voor onbepaalde duur, na een proefperiode van 2 jaar
een fulltime functie als zelfstandige
een brede waaier aan oftalmologische pathologie
een goede wachtregeling
gezien AZ Heilige Familie deel uitmaakt van de groepering met het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en het AZ Monica zijn er verschillende samenwerkingsmogelijkheden en een goede samenwerking met de 3e lijn, wat mogelijkheden tot academische verdieping biedt, indien je dit wenst

Hoe solliciteren?
Gelieve jouw kandidatuur met CV schriftelijk te richten aan Sofie Vermeulen, communicatieverantwoordelijke via e-mail svermeulen@hfr.be of per brief: ’s Herenbaan 172, 2840 Rumst.
Voor meer inlichtingen kan je contact opnemen met:
- Dr. P. Van den Ende, diensthoofd oftalmologie AZ HFR op het nummer 03/880.96.90.
- Dr. E. Moonen, hoofdarts AZ HFR op het nummer 03/880.90.07
 
E-mailsvermeulen@hfr.be
 
Return to small adds overview
top ^