Nl-Fr

Op zoek naar een nieuwe collega

 Word jij onze nieuwe collega?

Beste collega,

Het Oogcentrum Oostende is op zoek naar een dynamische oogarts om het huidig team van 2 oogartsen te versterken. 

Ons multidisciplinair centrum (www.oogcentrumoostende.be) combineert consultaties, medische retina en een uitgebreide chirurgische activiteit in zowel private als ziekenhuis setting. 

Met ons team proberen we een dynamische leuke werkomgeving te creëren met een informele sfeer waarbij professionaliteit en individuele aandacht voor de patiënt centraal staan.

Naast het werk in het ziekenhuis hebben wij in het Oogcentrum een zeer gemotiveerd ondersteunend team bestaande uit 3 optometristen, 2 secretaressen en een verpleegkundige.

Door een goede regionale samenwerking zijn de wachten mooi verspreid en beperkt. 
Alle moderne diagnostische en therapeutische mogelijkheden zijn aanwezig.

Operaties gaan door in het ziekenhuis (AZ St Jan Brugge/Oostende - campus Serruys), het Extramuraal Centrum (www.milhoclinics.be) of het LRC (www.lrc.be)

Wij zoeken een jonge ondernemende collega die de oogheelkunde in de breedte beheerst, met uiteraard ruimte voor het uitoefenen of ontwikkelen van een eigen aandachtsgebied. 

Het verrichten van (cataract)chirurgie is een mogelijkheid maar geen vereiste. Opleiding hiervoor wordt ook intern voorzien. Bent u geïnteresseerd? 

Neem dan graag contact op met
dr. Reynders Stefaan
0479 31 47 47
dr.reynders@oogcentrumoostende.be
 
Tel.+32479314747
E-maildr.reynders@oogcentrumoostende.be
 
Return to small adds overview
top ^