Nl-Fr

Vitreoretinal surgeon seeks part-time scrub nurse

 Vitreoretinaal chirurg zoekt part-time operatieassistent(e)
 
Als vitreoretinaal chirurg in het AZ Sint-Lucas in Gent ben ik op zoek naar een part-time instrumenterende verpleegkundige om te assisteren tijdens oogingrepen. De ingrepen vinden wekelijks plaats op dinsdag. Alle patienten zijn in dagverpleging opgenomen. Ongeveer 50% van de ingrepen gebeuren onder algehele narcose, de overige 50% onder lokale verdoving + lichte sedatie.
 
U zou verantwoordelijk zijn voor het opstarten van het operatietoestel (vitrectomie-toestel), het klaarmaken van de instrumententafel en het instrumenteren tijdens de ingreep. Er worden doorgaans 5 à 6 ingrepen verricht per dag. Operaties starten rond 8u00 en gaan meestal door tot ongeveer 16u00 à 17u00.  
 
U beschikt over het diploma bachelor in de verpleegkunde. Werkervaring in het operatiekwartier van oogheelkunde is een pluspunt, maar is niet per sé noodzakelijk. Er kan voor opleiding gezorgd worden, zowel in het operatiekwartier als bij de fabrikant van het operatietoestel.
 
De aanstelling is voor werk in bijberoep voor onbepaalde duur. Gratis parking wordt voorzien in het ziekenhuis.
 
De werkomstandigheden zijn aangenaam. U zal werken met een vast team verpleegkundigen en een jonge, gemotiveerde vitreoretinaal chirurg. 
 
U hoeft niet mee te doen aan een permanentie / wachtdienst. 
 
Voor verdere informatie kan u contact opnemen met Leigh Spielberg via email: Spielberg.Sollicitatie@gmail.com. Indien u liever telefonisch contact wil opnemen, kan u uw telefoonnummer emailen.
 
E-mailSpielberg.Sollicitatie@gmail.com
 
Return to small adds overview
top ^